Muut tuotteet

kuva

Anna lahjaksi matka historiaan!

Lahjakortti, joka oikeuttaa opastettuun kierrokseen Mannerheim-museossa on mukava lahja ystäville ja tutuille. Lahjakortin voi ostaa museosta tai postiennakolla toivotulle henkilömäärälle ja se on voimassa vuoden ajan museon aukioloaikoina. Anna erilainen lahja, elämys historian hengessä, jota arvostetaan ja joka muistetaan.

Hinta: 12 €€ per henkilö

kuva

Snapsilasit

Piripintaan kaadetun snapsin maku on parhaimmillaan asianmukaisesta lasista nautittuna. Pakkauksessa on kaksi kaunista Iittalan valmistamaa, Valto Kokon suunnittelemaa lasia. Lasin koko on 4 cl. Laseihin on kaiverrettu tyylitelty M-peilimonogrammi.

Hinta: 50 € per pakkaus, sis. kaksi lasia LOPPUUNMYYTY

kuva

Käyntikorttikotelo

Tyylikäs käyntikorttikotelo, kotimaista käsityötä. Metallinen kotelo on päällystetty nahalla, johon on erikoistekniikalla valmistettu kohokuva Mannerheimin kasvoista. Kohokuva on kuvanveistäjä Heikki Häiväojan suunnittelema.

Hinta: 23 € - LOPPUUNMYYTY

kuva

Päiväkäsky Suomen Äideille

Saatavilla on näköispainos päiväkäskystä Suomen äideille, jonka Suomen marsalkka antoi 10.5.1942. Päiväkäsky on luonnollisessa koossa ja sen mitat ovat 40 x 70 cm. Tuote on korkeatasoinen 5-väripainatus ja sitä on saatavilla sekä suomeksi ja ruotsiksi.

Hinta: 12 €

kuva

Kehystetty valokuva

Kehystetty valokuva sotamarsalkka G. Mannerheimista, kullanvärisillä kehyksillä. Valokuva on Atelier Apollon ottama marsalkan 70-vuotispäivänä 4. kesäkuuta 1937. Laadukas, Matias Uusikylän kehystämä tuote. Mitat: kehys: 27 x 34 cm, kuva: 13,5 x 20 cm

Hinta: 35 €

kuva

Kehystetty valokuva

Kehystetty valokuva sotamarsalkka G. Mannerheimista hopeanvärisillä kehyksillä. Valokuva on valokuvaaja Helmut Lauxin kuvaama Mikkelin päämajassa vuonna 1941. Laadukas, Matias Uusikylän kehystämä tuote. Mitat: kehys: 27 x 34 cm, kuva: 13,5 x 20 cm

Hinta: 35 €