Övriga produkter

kuva

Ge en resa i historien som gåva!

Ett presentkort för en guidad visning i Mannerheim-museet är en trevlig gåva åt vänner och bekanta. Presentkortet kan köpas i museet eller per postförskott för önskat antal personer och är i kraft ett år under museets öppettider. Ge en annorlunda gåva, en upplevelse i historisk anda som mottagaren kommer att uppskatta och minnas.

Pris: 10 € per person

kuva  
kuva

 Visitkortsetui

Det snygga visitkortsetuiet är inhemskt handarbete. Skinnklätt fodral av metall med porträttrelief av Mannerheim utförd i specialteknik. Reliefen är designad av skulptören Heikki Häiväoja.

Pris: 23 € - SLUTSÅLT!

kuva

Dagorder till Finlands mödrar

Faksimiltryck av dagordern till Finlands mödrar, som marskalken av Finland gav 10.5.1942. Dagordern är i naturlig storlek (40 x 70 cm). Produkten är högklassigt 5-färgstryck och finns på både finska och svenska.

Pris: 12 €

kuva

Inramat porträtt

Porträtt av fältmarskalk G. Mannerheim i guldfärgad ram. Fotografiet togs av Atelier Apollo på marskalkens 70-årsdag den 4 juni 1937. Högklassig produkt, inramad av Matias Uusikylä. Mått: ramen 27 x 34 cm, fotografiet 13,5 x 20 cm

Pris: 25 €

kuva

Inramat porträtt

Porträtt av fältmarskalk G. Mannerheim i silverfärgad ram. Fotografiet togs av fotograf Helmut Laux i högkvarteret i S:t Michel år 1941. Högklassig produkt, inramad av Matias Uusikylä. Mått: ramen 27 x 34 cm, fotografiet 13,5 x 20 cm

Pris: 25 €