Tulevaa ohjelmaa

Mannerheim-museo järjestää historiaseminaarin aiheesta

MANNERHEIM 1918

Kansallissalissa (Aleksanterinkatu 44) perjantaina 18.5.2018 klo 9.30-11.30

Seminaarissa historiantutkijat avaavat Mannerheimin vaiheita vaiherikkaana vuotena 1918 ja keskustelevat "vaikeasta historiasta".

Esiintyjät:

FT Sakari Siltala, Sotilasprofessori Aki-Mauri Huhtinen, Prof. Louis Clerc, Toni Piipponen.

Paneelikeskustelu (pj. Kaius Niemi, HS): FT Kati Katajisto, dos. Samu Nyström, Dos. Minna Sarantola-Weiss, dos. Tuomas Tepora.

Tilaisuuteen on rajattu määrä paikkoja. Ilmoittautumiset: ville.vuorensola@mannerheim-museo.fi  viimeistään 20.4.2018.

MUSIIKKI-ILTAMIA TULOSSA!

PuKama r.y. yhteistyössä Mannerheim-museon kanssa tarjoaa oivallisen mahdollisuuden nauttia klassisesta musiikista Mannerheimin kodissa!

Mannerheim-museossa on kahtena peräkkäisenä iltana, 26.9.  ja 27.9. musiikillinen luentoilta jossa Minna Pensola ja Antti Tikkanen sekä pianisti Marko Hilpon musisoinnin siivittämänä käydään Marskin elämäntaivalta läpi. Puhujana tilaisuudessa on itseoikeutetusti musiikkitieteilijä, semiootikko ja Marskin ehkä innokkain tuntija, professori Eero Tarasti!

Tilaa on hyvin rajallisesti per ilta, kannattaa siis varata paikka ajoissa os. info@pukama.fi. Lipun hinta 35€ sisältää myös mahdollisuuden museokierrokseen kuraattorin johdolla ohjelman päätyttyä.

Tiesittekö muuten että Mannerheim sai vuosikaudet kuulla valtavat määrät klassista musiikkia Pietarissa Chevalier-kaartin suureellisen tyylin illallisilla ja että hän yritti vastaavasti sivistää kollegoitaan Suomessa - heikolla menestyksellä…

26. ja 27.9. klo 19.00

Liput 35€

Varaukset: info@pukama.fi    (Huom! ei puhelimella eikä sähköpostitse museon kautta!)

JUHLAVUOSI - GUSTAF MANNERHEIM 150 VUOTTA - 2017

MANNERHEIM-MUSEON JUHLANÄYTTELY